Kundalini radionica ‘Unutrašnja snaga’ – Prakash Chegu
All day - December 24, 2016
Joga Hipokrat, https://www.facebook.com/joga.hipokrat
Kundalini radionica ‘Unutrašnja snaga’ – za podsticanje samopouzdanja i hrabrosti
Da bismo zaista ostvarili svoje snove potrebna nam je hrabrost da idemo napred uprkos svim preprekama. Uz samopouzdanje i veru u život svaka prepreka postaje nova lekcija, nova poruka, novi izazov.
Kundalini Joga ili Joga Svesnosti je dinamična sinteza asana, pranajama, muzike, mantri i meditacija. Na ovoj radionici praktikovaćemo moćne kundalini krije za podsticanje unutrašnje snage, samopouzdanja i hrabrosti. Pročistićemo um od posvesne samosabotaže – oslobodićemo se od nepotrebnih obrazaca razmišljanja i ponašanja, naučićemo kako da podstaknemo svoje vrline i kvalitete.
Tročasovnu intenzivnu radionicu vodi Prakash Chegu, sertifikovani učitelj Kundalini joge i sertifikovani Sat Nam Rasayan healer. Prakash je Amerikanac indijskog porekla koji na proputovanju kroz Evropu prvi put gostuje u Srbiji, pa je ovo i njegova prva poseta Novom Sadu. On je veoma zanimljiva ličnost, jer je takođe i diplomirani inženjer, ljubitelj meditacije i kvantne mehanike, argentinskog tanga i biodinamičke poljoprivrede. Na ovoj radionici ćemo se podsetiti da je sve moguće i probudićemo svoje uspavane potencijale. Uz teoretsko objašnjenje svake vežbe i njenih benefita praktikovaćemo mantre, mudre, bande, dinamične asane i pranajame, uz odgovarajuće krije, interaktivne vežbe, meditaciju i relaksaciju.
Radionica će biti na engleskom jeziku uz simultani prevod na srpski. Prethodno iskustvo u jogi je poželjno ali nije obavezno.
Datum: subota 24.12.2016.
Vreme: 10:00 – 13:00 h
Mesto: Hipokrat Joga Studio
Cena: 2500 din.

Leave a Comment